Lörd - sönd

En fin helg.
På lördag morgon tog jag och M bussen till Stockholm. Hon klev på i Kumla och jag i Örebro. Vad vi inte räknat med var att det kunde vara flera bussar som gick den sträckan en lördagsmorgon. Blev lite förvirrat där ett tag.

Väl framme hann vi med en fika innan vi ens lämnade centralen. Det var så skönt att båda var inställda på att ta det lugnt och inte springa i affärer. Vi hann med ett par fikor till och en långlunch på Govindas.



Hittade en fin vagn för 19 000 riksdaler. Men jag lade band på mig.




Hade bara hört talas om Govindas tidigare. En helvegetarisk indisk lunchrestaurang, jag tror det är Hare Krishna som driver den. Underbart god mat var det i alla fall.



När vi stormagade och flåsande började tröttna på stan tog vi pendeln till Jakobsberg. Minstingen hos moster S, som vi från början skulle ha bott hos, hade fått influensa. Men som tur är har jag ännu en snäll moster i krokarna. Där blev det mat och prat och sen däckade vi och sov sött.

Igår hann jag med en fika med kusin V och sedan mötte jag upp K med syster och systers kompis. De fikade och jag åt lunch på ett ställe granne med Cirkus och sen var det dags för föreställning.


Stockholm är ganska fint i vårsolen. Fick visst med en svan där till höger också.



Mia Skäringer var lika bra som jag förväntat mig. Särskilt andra akten var bra. Och så när hon sjöng. Fint som snus.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0