Sol och fågelkvitter

Idag är det på riktigt vår.

Har gått en långpromenad (långsamt i och för sig men ändå) till Eurostop och hämtat ut ett av alla gratiserbjudanden man får som preggo. Det var en liten box från Apoteksgruppen innehållandes en nappflaska från Avent, lite varuprover från Sebamed (babytvål och sånt), ett tuggummipaket från V6 (varför?) och en tidning Föräldrar & barn. Gratis är roligt. Och det var en fin promenad i solen - vi fick till och med lov att ta av oss jackorna på vägen hem. Och det var tussilagon vid vägkanten och fågelkvitter och dammigt grus och människor pysslandes i trädgårdarna. Vår på riktigt alltså!

Inspirerade tog vi tag i och gjorde rent balkongmöblerna och balkongen när vi kom hem. (Fast det var inte riktigt sant. Först var jag tvungen att sova någon timme på soffan. Inte klokt vad lättuttröttad man är nu... Saknar min ork.) Nu kan man sitta ute på balkongen om man vill. Lite tråkigt att det inte är någon sol där, den här tiden på året hade man ju verkligen uppskattat det. Men men, en stor balkong är det i alla fall! Bättre än inget. Undrar om man kan odla något i sånt skuggläge. Någon som vet?

Nu har vi ätit söndagssteken. Eller Frode har gjort i alla fall, jag åt marinerad quornfilé. Till det hade vi ugnsrostade potatisklyftor och trattkantarellsås och sallad. Rejäl mat är grejen just nu. Hungern är stor.


Kommentarer
Postat av: alfamamma

Haha, det där V6-paketet är sjukt omotiverat!

2011-04-16 @ 22:15:03
URL: http://alfamamma.blogg.se/
Postat av: Lena

Jamen verkligen!

2011-04-17 @ 11:02:22
URL: http://ordagrann.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0